[responsivevoice_button voice=”Indonesian Female” buttontext=”nyanyiin dong”]

sayang

opo kowe krungu jerite ati ku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambut ku
rabakal luntur treno ku

wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku

sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu
duko pujane ati nanging koe ora ngerti
kowe wes tak wanti wanti
malah jebul sak iki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
kowe medot tresno ku demi wedoan liyo
yowes ora popo insyaallah aku isoh, lilo

meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten

merana urip ku
aku welasno kangmas aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih

sayang
opo kowe krungu, jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambut ku
ra bakal luntur tresno ku

hari demi hari uwes tak lewati

yen pancen dalane kudu kuat ati
ibarate sego uwes dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu
wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku
nganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu

meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten merana urip ku

aku welasno kangmas aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu, jerite atiku

mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambut ku
ra bakal luntur tresno ku

sayang opo krungu tangise atiku

mengharap koe bali nang jero ati iki
nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
aku marang sliramu jero ning ati
aku ra isoh ngapusi sak tenane neng ati
mung kango sliramu
cintamu tetap abadi
selamanya sampai akhir hayat ini

meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten merana urip ku

aku welasno kangmas aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku

mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambut ku
ra bakal luntur tresnoku

percoyo opo bebojomu

cintamu tetap abadi